Vierhonderd

maandag 31 december 2007

Vandaag de laatste dag van het jaar en onze laatste cache van het jaar. Tevens onze 400ste! Als 400ste wil je dan ook wel een fijne wandelcache en daarvoor hadden we deze uitgezocht: lekker wandelen over de hei en alvast de oliebollen weg trampelen.

We begonnen niet vlekkeloos: eerst een rekenfoutje waar we met twee paar ogen grandioos overheen keken en daarna nog eens een coördinaat verkeerd ingebracht. Daardoor waren we aanwijzing F op een beetje een vreemde locatie aan het zoeken, maar toen ook dit foutje was hersteld en we op de juiste plek aan het zoeken waren, was F zo gevonden.

Vanaf toen liep het weer lekker, alle WP’s goed gevonden en we hebben een heerlijke wandeling gemaakt, waarbij de mooiste stukjes van dit gebied getoond werden. Pas tegen het einde werd het een beetje miezerig weer, maar rond 13 uur konden we de cache loggen. Om ons heen hoorden we overal vuurwerk dat afgestoken werd, maar of dat voor onze 400ste cache was…….??

Thuis hebben we het gevierd met een heerlijk bordje warme erwtensoep, hmmmm!!!!! En vanavond gaan we er eentje op drinken!!!!

Wij wensen iedereen een goede ‘roetsj’ en tot volgend jaar.

0 reacties: