Numbers, numbers #1

dinsdag 4 september 2007

Jippie, pffff….., hèhè, welke verzuchtingen kunnen we nog meer slaan? Deze cache heeft dan ook heel wat hoofdbrekens gekost!!!

Even uitleggen:

Numbers, numbers...

Numbers can tell a lot of things, but can also hide things. Now the cache is hidden and the numbers know where it is!

2444 5252 72 4400 2644 1452 34 2200 5276 4600 10 1034 1010

Daarmee begon de cache Numbers, numbers #1. Maanden geleden aan deze cache begonnen en na een paar weken alles de prullenbak in gemieterd. Zelfs op het werk dachten ze met ons mee, allemaal bedankt hiervoor. Maar met name Els moet ik bedanken voor het vele meedenken. Zij nam dit ‘probleem’ zelfs mee naar huis, alwaar ze haar man ook nog eens knettergek maakte. Nu is het ook wel des te moeilijker als je niet weet wat geocachen is en dan ook niet weet wat voor getallen we zoeken en dat het geografische coördinaten zijn zoals bijvoorbeeld: N 51° 00.094 E 005° 57.146.

Twee weken geleden weer eens helemaal opnieuw hieraan begonnen. Het 12 breed maken lukte niet. Of iets teveel of niet goed op een rijtje. Na een hint dat ik toch op de goede weg zat, weer verder denken. Nog eens alles duidelijk op papier gezet en op een moment dat ik er eigenlijk niet echt aan zat te denken, verscheen de oplossing! Dat was gisteren. Vandaag, voordat Jos vanmiddag moest gaan werken, toch nog even het veldwerk verrichten. Daar was Jos de gelukkige met het vinden. Zo zie je maar weer: samen sterk.

En wat nu het ergste is…… er is ook al een Numbers, numbers #2 en #3! Zucht.....

2 reacties:

monique creuwels zei

Hallo hallo,

Ik dacht laat ik weer een maar de cache puzzel Number, numbers #1 kijken. Maar wat domper, dan maar eens de cijfers bij Google invullen.... Kom ik op jullie blog uit. Grappig! Hebben jullie misschien een duwtje in de goede richting voor mij?

Groetjes, Monique

Thea zei

Hoi Monique, heb je de hints al gelezen die bij de listing zelf staan? Stuur anders een mailtje via ons geocaching profiel.
groetjes, Thea