Grafiek

zaterdag 1 september 2007

Vandaag na lange tijd weer eens gaan geocachen. Het was een cache met een nieuwe uitdaging, althans voor ons. We moesten een route zien te lopen aan de hand van een grafiek. Wil je weten hoe het in elkaar zit, kijk dan hier.

Het was een heerlijke middag om buiten te zijn en de grafiek liet onze hersentjes werken. Onderweg kwamen we OmeHarry, een ander geocaching koppel, tegen. Nadat we kennis hadden gemaakt, besloten we de tocht tezamen voort te zetten. Gezellig kletsend over onze gezamenlijke hobby en andere dingen, vergaten we soms bijna de grafiek en de GPS-en in de gaten te houden. Deze tocht was goed voor ruim 10 kilometer wandelplezier en een kleine 4 uur cacheplezier, bovendien konden we met een ‘found’ loggen.

Dorstig en hongerig kwamen we thuis en een douche was ook geen overbodige luxe. De soms broeierige warmte zorgde er namelijk voor dat we nog behoorlijk moesten transpireren!

1 reacties:

Anoniem zei

Hoi Thea,
Via jullie website hier terechtgekomen. Leuk dit "dagboekje", maar ook wel wat werk om dit zo consequent bij te houden. Nogmaals bedankt voor de gezellige wandeling gisteren. Ik las net ook dat er minder leuke zaken gebeurt zijn met jullie eigen cache.
Jos, suc6 met je mousaka, als je kookkunsten net zo zijn als je kaartleeskunsten komt dat wel goed ;-)


Groetjes, Harold & Marieta