Reis rond de wereld #3

zaterdag 12 december 2009

Eindelijk was het, nu enige tijd geleden alweer, dan toch zover dat we aan onze Reis rond de wereld konden beginnen. De vorige keer waren er geen reispapieren meer, maar deze keer waren er genoeg voorradig en konden we op pad.

Aangekomen bij WP2 hebben we met zijn viertjes een klein uur gezocht… gezocht….. en niets gevonden! Maar met logica konden we wel naar het volgende punt, maar ook daar dreigde onze zoektocht geen vruchten af te werpen. We stonden bijna op het punt om op te geven en plots zag Jos een aanwijzing en niet veel later de gezochte informatie. Vanaf dit punt wisten we hoe de grensovergangen eruit moesten zien, en inderdaad is een goede Bosatlas of een uitzonderlijk goede topografische kennis nodig. Zoals eerder gezegd beschikte ik over een handige applicatie op de iPhone en die hadden we ook echt wel nodig.

Onderweg is Jos nog eens terug gegaan naar het tweede waypoint en daar vond hij de benodigde info binnen een paar tellen. Wel moet gezegd worden dat er enige afwijking in de coördinaat zat. Verder kan ik jammer genoeg niets verklappen over deze mooie reis voor het geval andere geocachers op dit blog terecht komen. Wat ik wel kan zeggen is dat deze cache beslist de moeite waard is! Wij hebben deze tocht in de regen gelopen, maar ondanks dat was het de moeite waard.

1 reacties:

Anoniem zei

Het is jullie toch gelukt. Ik had ook niet anders verwacht want jullie geven niet zo vlug op.