Vernieling van De Navel van Limburg

woensdag 18 februari 2009

Onze geocache De Navel van Limburg is geplunderd en vernield!!! Ter plekke leek het erop dat het doosje nog wel op zijn verstopplekje lag, aangezien het plankje en bladeren nog steeds mooi over het gat in de grond lagen. Helaas, na het optillen van het plankje vond ik alleen nog maar het logboekje dat door de hevige regenval enigszins nat was geworden. Even later zag ik tussen de bomen de kapot geslagen resten van het plastic doosje. Verder was er van de inhoud niet veel meer te bekennen. Het logboekje heb ik mee naar huis genomen. Gelukkig staan er nog veel leesbare en leuke, mooie logjes in. De laatste bladzijde echter, was opgetekend met niet zo’n fraaie woorden van de vernielers!



Voorlopig is de cache dus niet actief en we gaan ons beraden hoe we nu verder zullen gaan. Blazen we de cache toch weer nieuw leven in, zoeken we iets verderop een nieuwe verstopplek of laten we de Navel ter ziele gaan. Dit laatste is ook een optie aangezien de metalen Navel (een kunstwerkje van Gjus Roebroek), waar deze cache zijn naam aan ontleent, op dit moment door renovatiewerkzaamheden niet te bezichtigen is. En of de Navel deze renovatiewerkzaamheden zal overleven, is nog maar de vraag.

2 reacties:

Anoniem zei

Hallo Thea en Jos,

Het zou jammer zijn als deze schitterende tocht zou verdwijnen.
Eigenlijk moeten jullie een nieuwe plek zoeken en je niet je hobby lasten bederven door een stelletje aso's die nog niet hun eigen woonplaats zonder fout kunnen schrijven.
We wensen jullie succes met het vinden van een nieuwe geschikte cacheplek.
Karel en Gretha

Anoniem zei

"Hoogtevrees”
N 50° 49.107
E 005°44.655
Dit is een geocache voor mensen zonder hoogte vrees!! Probeer hem te loggen en plaats deze box weer terug! Succes en doe voorzichtig!!